Mardin İstanbul Online Otobüs Bileti
Mardin İstanbul otobüs bileti, yerel ve ulusal birçok otobüs firması seçeneği ve en uygun fiyatlar ile NeredenNereye.com'da!
Birkaç kolay adımla biletinizi dakikalar içerisinde satın alabilir, hemen yolculuğa başlayabilirsiniz.
Online Otobüs Biletimi Nasıl Alabilirim?
Türkiye'nin her yerine en uygun otobüs biletlerini birkaç adımda kredi kartı veya banka kartınızla satın alabilirsiniz.
Üstelik 12 aya kadar taksit ile ödeme seçeneğiniz de bulunuyor.
Arama motorumuz üzerinden Mardin İstanbul güzergahı için arama yapın, Mardin - İstanbul arası sefer düzenleyen otobüs firmaları, tüm sefer saatleri ve fiyatları listelenecektir.
Ardından sizin için en uygun saat ve fiyatlı otobüs biletini kolayca satın alın!
Biletiniz online olarak oluşturulacak, tarafınıza sms ve email yolu ile bilet bilgileriniz gönderilecektir.
Mardin ve İstanbul Şehirlerinde Ulaşım
Mardin ve İstanbul şehirlerindeki otogarları, otobüs firmalarının şubelerini ve şube telefonlarını NeredenNereye.com’da bulabilirsiniz.
Şehir içi ulaşım bilgileri için ilgili şehrin otogar sayfasını inceleyebilirsiniz.
Mardin İstanbul seyahatinize başlamadan önce, Mardin ve İstanbul hakkında detaylı bilgilere göz gezdirmeyi unutmayın.
Neden NeredenNereye.com?
NeredenNereye.com, 1999 yılından bu yana kolay online bilet alma, güvenli ödeme sistemi ve bünyesinde yer alan 200’den fazla otobüs firması ile birlikte her zaman ve her yerde yolcularının yanında!
İyi Yolculuklar Dileriz...
Mardin İstanbul otobüs bileti mi aradınız? Mardin İstanbul otobüs firmaları ve seferleri, en ucuz bilet fiyatları ile burada!
Anadoluhisarı Camii, Anadoluhisarı ile Kanlıca arasındadır. Mehmet II tarafından tek kubbeli olarak Hisar İskelesi karşısında yaptırıldı. Meydan yapımı sırasında zarar gördüğünden günümüzdeki yapı, 1883'te Abdülhamit II tarafından inşa ettirildi. Kagir duvarlı ve ahşap çatılı bir yapıdır. Minaresi taştandır.
Bebek Camii, Bebek İskelesi’nin yanındadır. 1912'de Mimar Kemalettin yaptı. Neo-Klasik üslup gösterir. Tuğla yapıyı sekiz köşeli kasnağa oturtan büyük bir kubbe örter. Dört kalın sütuna oturan üç kubbeyle örtülü bir son cemaat yeri vardır.
Beykoz Camii, Beykoz İskelesi’ndedir. Yapım tarihi tartışmalıdır. Kagir duvarlı, ahşap çatılı bir yapıdır. Minaresi yapının ortasından yükselir. Önünde 1857'de Hacı Hüseyin Ağa’nın yaptırdığı muvakkithane vardır.
Cerrah Mahmut Efendi Camii (Çayırbaşı Camii), Büyükdere Fidanlığı önündedir. 16. yy'da yapıldı. Onarımlarla günümüze ulaştı. Kagir duvarlı, ahşap çatılı yapının minaresi tuğladandır. Yanında, Cezayirli Gazi Haşan Paşa'nın yaptırdığı 1782 yazıtlı bir çeşme vardır.
Emirgan Camisi, Emirgan İskelesi yanındadır. 1781'de Abdülhamit I tarafından yaptırıldı. 1838’de onarım gördü. Kesme taştan, tek minareli ve kiremit örtülü bir yapıdır. Bitişiğinde Hünkar Dairesi, karşısında 1783 yapımı Emirgan Çeşmesi yer alır. Köşesindeki muvakkithaneyi, 1844'te Abdülmecit yaptırdı.
Hamam Camii (Ali Pertev Camii), Rumelihisarı’ndadır. 1763'te onarım gören yapının, yapım tarihi tartışmalıdır. Kagir duvarlı yapının çatısı ve minberi ahşaptır. Minaresinin alt bölümü taş, peteği tuğladandır.