Malatya Yozgat Online Otobüs Bileti
Malatya Yozgat otobüs bileti, yerel ve ulusal birçok otobüs firması seçeneği ve en uygun fiyatlar ile NeredenNereye.com'da!
Birkaç kolay adımla biletinizi dakikalar içerisinde satın alabilir, hemen yolculuğa başlayabilirsiniz.
Online Otobüs Biletimi Nasıl Alabilirim?
Türkiye'nin her yerine en uygun otobüs biletlerini birkaç adımda kredi kartı veya banka kartınızla satın alabilirsiniz.
Üstelik 12 aya kadar taksit ile ödeme seçeneğiniz de bulunuyor.
Arama motorumuz üzerinden Malatya Yozgat güzergahı için arama yapın, Malatya - Yozgat arası sefer düzenleyen otobüs firmaları, tüm sefer saatleri ve fiyatları listelenecektir.
Ardından sizin için en uygun saat ve fiyatlı otobüs biletini kolayca satın alın!
Biletiniz online olarak oluşturulacak, tarafınıza sms ve email yolu ile bilet bilgileriniz gönderilecektir.
Malatya ve Yozgat Şehirlerinde Ulaşım
Malatya ve Yozgat şehirlerindeki otogarları, otobüs firmalarının şubelerini ve şube telefonlarını NeredenNereye.com’da bulabilirsiniz.
Şehir içi ulaşım bilgileri için ilgili şehrin otogar sayfasını inceleyebilirsiniz.
Malatya Yozgat seyahatinize başlamadan önce, Malatya ve Yozgat hakkında detaylı bilgilere göz gezdirmeyi unutmayın.
Neden NeredenNereye.com?
NeredenNereye.com, 1999 yılından bu yana kolay online bilet alma, güvenli ödeme sistemi ve bünyesinde yer alan 200’den fazla otobüs firması ile birlikte her zaman ve her yerde yolcularının yanında!
İyi Yolculuklar Dileriz...
Malatya Yozgat otobüs bileti mi aradınız? Malatya Yozgat otobüs firmaları ve seferleri, en ucuz bilet fiyatları ile burada!
Yüzölçümü 833 km2 olan Şefaatli ilçesi kuzey ve doğuda Merkez ilçe, güneydoğuda Boğazlıyan ve Yenifakıh ilçeleri, güneyde Nevşehir ili, batıda da Kırşehir ili ve Yerköy ilçesiyle çevrilidir.
İlin batı kesiminde yer alan ilçe toprakları orta yükseklikteki dalgalı düzlüklerden oluşur. Bu düzlüklerin yüksekliği 1.500 m’yi geçmez. İlçe topraklarından kaynaklanan suları Kızılırmak’ın başlıca kollarından Delice Irmağı toplar. Kanak Çayı ilçe merkezinde Delice Irmağı'na katılır. Ormandan yoksun olan ilçe topraklarının doğal bitki örtüsü step görünümündedir.
İlçede temel ekonomik etkinlik tarımdır. Yetiştirilen başlıca bitkisel ürünler buğday, şekerpancarı, arpa, mercimek ve üzümdür. Hayvancılık önemli bir gelir kaynağıdır. En çok koyun, Ankara keçisi ve sığır yetiştirilir. İlçe topraklarında flüorit içeren cevher yatakları vardır.
Tarihine ilişkin yeterli bilgi bulunmayan yöre 19. yüzyıl sonlarında Ankara vilayeti Bozok (Yozgat) sancağının Merkez kazasına bağlı Kızılkoca nahiyesinin sınırları içindeydi. Cumhuriyet’in ilk döneminde yönetsel konumunda bir farklılık olmayan Kızılkoca bucağının merkezi Yassıağıl Kasabası’ydı. 1928’de Ankara-Kayseri demiryolunun geçtiği Şefaatli köyünde bir tren istasyonu kuruldu. 1933’te merkezi Yassıağıl’dan Şefaatli’ye taşınan Kızılkoca bucağı 1945’te Yerköy ilçesine bağlandı. 1954’te de Şefaatli adıyla ilçe yapıldı. İlçe merkezinin belediyesi de aynı yıl kuruldu.
Kanak Çayı (Aksu) ile Karasu da denen Boğazlıyan Çayı’nın birleştiği kesimde kurulmuş olan kent ilçenin orta kesiminde yer alır. Fazla gelişmemiş bir yerleşme olan kentten Kayseri-Ankara demiryolu geçer. Şefaatli il merkezi Yozgat’a 42 km uzaklıktadır.