Kocaeli Tekirdağ Online Otobüs Bileti
Kocaeli Tekirdağ otobüs bileti, yerel ve ulusal birçok otobüs firması seçeneği ve en uygun fiyatlar ile NeredenNereye.com'da!
Birkaç kolay adımla biletinizi dakikalar içerisinde satın alabilir, hemen yolculuğa başlayabilirsiniz.
Online Otobüs Biletimi Nasıl Alabilirim?
Türkiye'nin her yerine en uygun otobüs biletlerini birkaç adımda kredi kartı veya banka kartınızla satın alabilirsiniz.
Üstelik 12 aya kadar taksit ile ödeme seçeneğiniz de bulunuyor.
Arama motorumuz üzerinden Kocaeli Tekirdağ güzergahı için arama yapın, Kocaeli - Tekirdağ arası sefer düzenleyen otobüs firmaları, tüm sefer saatleri ve fiyatları listelenecektir.
Ardından sizin için en uygun saat ve fiyatlı otobüs biletini kolayca satın alın!
Biletiniz online olarak oluşturulacak, tarafınıza sms ve email yolu ile bilet bilgileriniz gönderilecektir.
Kocaeli ve Tekirdağ Şehirlerinde Ulaşım
Kocaeli ve Tekirdağ şehirlerindeki otogarları, otobüs firmalarının şubelerini ve şube telefonlarını NeredenNereye.com’da bulabilirsiniz.
Şehir içi ulaşım bilgileri için ilgili şehrin otogar sayfasını inceleyebilirsiniz.
Kocaeli Tekirdağ seyahatinize başlamadan önce, Kocaeli ve Tekirdağ hakkında detaylı bilgilere göz gezdirmeyi unutmayın.
Neden NeredenNereye.com?
NeredenNereye.com, 1999 yılından bu yana kolay online bilet alma, güvenli ödeme sistemi ve bünyesinde yer alan 200’den fazla otobüs firması ile birlikte her zaman ve her yerde yolcularının yanında!
İyi Yolculuklar Dileriz...
Kocaeli Tekirdağ otobüs bileti mi aradınız? Kocaeli Tekirdağ otobüs firmaları ve seferleri, en ucuz bilet fiyatları ile burada!
Yüzölçümü 1.035 km2 olan Hayrabolu ilçesi doğuda Muratlı ilçesi, güneydoğu ve güneyde Merkez ilçe, güney ve güneybatıda Malkara ilçesi, batıda Edirne, kuzeyde de Kırklareli illeriyle çevrilidir.
İlin kuzeybatısında yer alan ilçe Ergene Havzası’ndadır. Batı kesimlerini yüksekliği 400 m’yi bulmayan tepelik alanlar engebelendirir. Bunun dışındaki alanlar ise çok parçalanmamış ve yer yer dalgalı düzlüklerden oluşan bir plato niteliğindedir. İlçe topraklarının sularını Ergene Irmağı’nın kollarından Hayrabolu Deresi toplar. Ganos Dağı’nın kuzeye bakan yamaçlarından doğan bu akarsu genellikle kuzeye doğru akarken doğudan ve batıdan aldığı kollarla beslenir.
Hayrabolu Tekirdağ ilinin önemli tarımsal üretim alanlarından biridir. Verimli, sulanabilen ve ekime elverişli tarım alanlarında başta sanayi bitkileri olmak üzere çeşitli tarla ürünleri yetiştirilir. Başlıca ürünler buğday, ayçiçeği ve şekerpancarıdır.
Hayvancılık Trakya’daki tüm ilçelerde olduğu gibi Hayrabolu’da da gelişkin düzeydedir. Sığır ve koyun besiciliği yapılır. Çok miktarda peynir üretilir. İlçedeki küçük sanayi sitesinde daha çok tarım alet ve gereçleri yapan işyerleri vardır. Başlıca sanayi tesisleri un ve bitkisel yağ fabrikaları, tarım araçları üreten imalathanelerdir.
Yörede yüzey araştırması dışında arkeolojik çalışma yapılmadığından ilçenin tarihine ilişkin bilgi azdır. Roma döneminde Kariopolis adıyla kurulduğu sanılan yerleşme daha sonra Bizans egemenliğine girdi. 1358’de Osmanlı topraklarına katılan yöre uzun süre Osmanlı ordularının kışlak yerlerinden biri oldu. Hayrabolu 19. yüzyıl sonlarında Edirne vilayetinin Tekfurdağı (Tekirdağ) sancağına bağlı bir kazaydı. Kaza merkezinin belediyesi 1869’da kuruldu. Balkan Savaşı sırasında Bulgar işgalinde, Kurtuluş Savaşı’nda da 23 Temmuz 1920’den 14 Kasım 1922’ye değin Yunan işgali altında kaldı.
Hayrabolu kenti aynı adlı derenin batısında yer alır. Kuzeyden geçen Edirne-İstanbul karayoluna 26 km’lik bir yolla bağlanan Hayrabolu, il merkezi Tekirdağ’a 53 km uzaklıktadır.
Hayrabolu’daki en önemli tarihsel yapı 1499’da yapılmış olan Güzelce Hasan Bey Camisi’dir. Hayrabolu Meslek Yüksekokulu Trakya Üniversitesi’ne bağlıdır.
Popüler Firmalar | Fiyat |
---|---|
Metro Turizm | 600 TL |
Pamukkale Turizm | 680 TL |