Gümüşhane Ordu Online Otobüs Bileti
Gümüşhane Ordu otobüs bileti, yerel ve ulusal birçok otobüs firması seçeneği ve en uygun fiyatlar ile NeredenNereye.com'da!
Birkaç kolay adımla biletinizi dakikalar içerisinde satın alabilir, hemen yolculuğa başlayabilirsiniz.
Online Otobüs Biletimi Nasıl Alabilirim?
Türkiye'nin her yerine en uygun otobüs biletlerini birkaç adımda kredi kartı veya banka kartınızla satın alabilirsiniz.
Üstelik 12 aya kadar taksit ile ödeme seçeneğiniz de bulunuyor.
Arama motorumuz üzerinden Gümüşhane Ordu güzergahı için arama yapın, Gümüşhane - Ordu arası sefer düzenleyen otobüs firmaları, tüm sefer saatleri ve fiyatları listelenecektir.
Ardından sizin için en uygun saat ve fiyatlı otobüs biletini kolayca satın alın!
Biletiniz online olarak oluşturulacak, tarafınıza sms ve email yolu ile bilet bilgileriniz gönderilecektir.
Gümüşhane ve Ordu Şehirlerinde Ulaşım
Gümüşhane ve Ordu şehirlerindeki otogarları, otobüs firmalarının şubelerini ve şube telefonlarını NeredenNereye.com’da bulabilirsiniz.
Şehir içi ulaşım bilgileri için ilgili şehrin otogar sayfasını inceleyebilirsiniz.
Gümüşhane Ordu seyahatinize başlamadan önce, Gümüşhane ve Ordu hakkında detaylı bilgilere göz gezdirmeyi unutmayın.
Neden NeredenNereye.com?
NeredenNereye.com, 1999 yılından bu yana kolay online bilet alma, güvenli ödeme sistemi ve bünyesinde yer alan 200’den fazla otobüs firması ile birlikte her zaman ve her yerde yolcularının yanında!
İyi Yolculuklar Dileriz...
Gümüşhane Ordu otobüs bileti mi aradınız? Gümüşhane Ordu otobüs firmaları ve seferleri, en ucuz bilet fiyatları ile burada!
Yüzölçümü 335 km2 olan Kumru ilçesi doğuda Korgan ilçesi, güneyde Tokat ili, batıda Akkuş, kuzeybatı ve kuzeyde Ünye, kuzeydoğuda da Fatsa ve Çatalpınar ilçeleriyle çevrilidir.
İlçe topraklarını Canik Dağları engebelendirir. Bu dağlık alanın sularını Elekçi Deresi ve kollan toplar.
İlçe halkı geçimini tarımdan sağlar. Yetiştirilen başlıca ürünler patates, mısır ve fındıktır. Az miktarda armut, elma, buğday, arpa ve fasulye de yetiştirilir. Yaygın biçimde koyun yetiştiriciliği ve arıcılık yapılır. Ormancılık önem taşıyan bir gelir kaynağıdır.
Eski adı Karacaali ve Karaçalı olan Kumru’nun tarihine ilişkin bilgi yoktur. Eskiden Fatsa’ya bağlıyken 1960’ta ilçe merkezi yapıldı. İlçe merkezinin belediyesi de aynı yıl kuruldu. Küçük bir kent olan Kumru il merkezi Ordu’ya 87 km uzaklıktadır.
Yüzölçümü 256 km2 olan Ulubey ilçesi doğuda Kabadüz, güneydoğuda Mesudiye, güneyde Gölköy, batıda Gürgentepe, kuzeyde de Merkez ilçeyle çevrilidir.
İlin Ortadoğu kesiminde yer alan ilçe topraklarını Canik Dağları’nın doğu uzantıları engebelendirir. Bu topraklardan kaynaklanan suları Melet Çayı toplar. İlçenin yüksek kesimleri kayın, göknar ve ladinlerden oluşan ormanlarla kaplıdır.
Temel ekonomik etkinlik tarımdır. Yetiştirilen başlıca bitkisel ürünler fındık, mısır, patates, fasulye, elma ve armuttur. Hayvancılık ve ormancılık da yapılan ilçede azımsanmayacak miktarda bal elde edilir.
Ulubey yöresi 19. yüzyıl sonlarında Trabzon vilayetinin Merkez sancağına bağlı Ordu kazasının sınırları içindeki bir nahiyeydi. Cumhuriyet döneminde de uzun bir süre bucak olarak yönetilen Ulubey 1958’de ilçe yapıldı. İlçe merkezinin belediyesi de aynı yıl kuruldu.
Küçük bir kent olan Ulubey ilçenin kuzey kesiminde yer alır. Ordu’yu Koyulhisar yakınında Amasya-Erzincan Karayoluna (E-80) bağlayan yol kentten geçer. Kent bu yolla il merkezi Ordu’ya 23 km uzaklıktadır.