Eskişehir İstanbul Online Otobüs Bileti
Eskişehir İstanbul otobüs bileti, yerel ve ulusal birçok otobüs firması seçeneği ve en uygun fiyatlar ile NeredenNereye.com'da!
Birkaç kolay adımla biletinizi dakikalar içerisinde satın alabilir, hemen yolculuğa başlayabilirsiniz.
Online Otobüs Biletimi Nasıl Alabilirim?
Türkiye'nin her yerine en uygun otobüs biletlerini birkaç adımda kredi kartı veya banka kartınızla satın alabilirsiniz.
Üstelik 12 aya kadar taksit ile ödeme seçeneğiniz de bulunuyor.
Arama motorumuz üzerinden Eskişehir İstanbul güzergahı için arama yapın, Eskişehir - İstanbul arası sefer düzenleyen otobüs firmaları, tüm sefer saatleri ve fiyatları listelenecektir.
Ardından sizin için en uygun saat ve fiyatlı otobüs biletini kolayca satın alın!
Biletiniz online olarak oluşturulacak, tarafınıza sms ve email yolu ile bilet bilgileriniz gönderilecektir.
Eskişehir ve İstanbul Şehirlerinde Ulaşım
Eskişehir ve İstanbul şehirlerindeki otogarları, otobüs firmalarının şubelerini ve şube telefonlarını NeredenNereye.com’da bulabilirsiniz.
Şehir içi ulaşım bilgileri için ilgili şehrin otogar sayfasını inceleyebilirsiniz.
Eskişehir İstanbul seyahatinize başlamadan önce, Eskişehir ve İstanbul hakkında detaylı bilgilere göz gezdirmeyi unutmayın.
Neden NeredenNereye.com?
NeredenNereye.com, 1999 yılından bu yana kolay online bilet alma, güvenli ödeme sistemi ve bünyesinde yer alan 200’den fazla otobüs firması ile birlikte her zaman ve her yerde yolcularının yanında!
İyi Yolculuklar Dileriz...
Eskişehir İstanbul otobüs bileti mi aradınız? Eskişehir İstanbul otobüs firmaları ve seferleri, en ucuz bilet fiyatları ile burada!
Binbirdirek Sarnıcı, Sultanahmet ile Beyazıt arasında Eski Adliye Sarayı'nın karşısında yer alır. Gerçek adı Philoksenos Sarnıcı olan sarnıç, 4. yy'da imparator Konstantinus I dönemi senatörlerinden Philoksenos tarafından yaptırıldı. 64x56 m boyutlarında olan kapalı sarnıcın çatı örtüsünü, 14'e 16 sıradan oluşan toplam 224 sütun taşımaktaydı. Bugüne ulaşabilen sütun sayısı ise 212’dir. 2 parçalı ve 12,4 m yüksekliğindeki sütunların başlıkları sadedir. 19. yy'da bir ara ipek ipliği imalathanesi olarak kullanılan sarnıç, bugün tamamen susuzdur. Tabanı dolduran toprağın yaklaşık 5 m derinliğinde olduğu düşünülürse, sarnıç ilk yapıldığında sütunlarının yaklaşık 18 m yüksekliğinde olduğu söylenebilir.
Bozdoğan Kemeri, Edirnekapı'yla Beyazıt arasında yer alır. 368'de İmparator Valens tarafından İstanbul'un su sorununu çözmek amacıyla yapılan sukemeri Valens Kemeri olarak da bilinir. Kemer, yeraltı borularıyla kentin dışından Edirnekapı'ya kadar getirilen suyu Beyazıt'ta bulunan kapalı sarnıca ulaştırmak amacıyla yapıldı. Düzgün kesme taştan inşa edilmiş olan ve yüksekliği 20 m'yi bulan kemerin toplam uzunluğu 971 m'dir. Bugüne büyük ölçüde sağlam ulaştığı gibi, harap bölümlerinin restorasyonu da sürmektedir.
Yerebatan Sarayı, Sultanahmet'te Yerebatan Caddesi üzerinde yer alır. Saray olarak anılmasına karşın kapalı bir sarnıçtır ve Bazilika Sarnıcı adı ile de bilinir. Bizans İmparatoru Justinianus tarafından 6. yy'da yaptırılan sarnıç 140x70 m boyutlarındadır. Çatıyı, İon ve Korint üslubunda 336 sütun tutar. Blakhernai Sarayının su gereksinimini karşılamak amacıyla yapılan sarnıç. Osmanlılar döneminde de bir süre kullanıldı ancak daha sonra ihmal edildi. 16. yy'da, gezgin Petrus Gyllius tarafından yeniden keşfedilen sarnıçta halen su bulunmaktadır. 1980'lerde büyük çaplı bir restorasyon geçiren sarnıç. İstanbul'daki Bizans yapıtlarının en ilginçlerinden biridir.
Popüler Firmalar | Fiyat |
---|---|
Metro Turizm | 450 TL |
Pamukkale Turizm | 450 TL |
Anadolu Ulaşım | 546 TL |