Otobüs Firmaları | Bilet Fiyatları | |
---|---|---|
1250 TL | Bilet Al |
Antalya Kırklareli Online Otobüs Bileti
Antalya Kırklareli otobüs bileti, yerel ve ulusal birçok otobüs firması seçeneği ve en uygun fiyatlar ile NeredenNereye.com'da!
Birkaç kolay adımla biletinizi dakikalar içerisinde satın alabilir, hemen yolculuğa başlayabilirsiniz.
Online Otobüs Biletimi Nasıl Alabilirim?
Türkiye'nin her yerine en uygun otobüs biletlerini birkaç adımda kredi kartı veya banka kartınızla satın alabilirsiniz.
Üstelik 12 aya kadar taksit ile ödeme seçeneğiniz de bulunuyor.
Arama motorumuz üzerinden Antalya Kırklareli güzergahı için arama yapın, Antalya - Kırklareli arası sefer düzenleyen otobüs firmaları, tüm sefer saatleri ve fiyatları listelenecektir.
Ardından sizin için en uygun saat ve fiyatlı otobüs biletini kolayca satın alın!
Biletiniz online olarak oluşturulacak, tarafınıza sms ve email yolu ile bilet bilgileriniz gönderilecektir.
Antalya ve Kırklareli Şehirlerinde Ulaşım
Antalya ve Kırklareli şehirlerindeki otogarları, otobüs firmalarının şubelerini ve şube telefonlarını NeredenNereye.com’da bulabilirsiniz.
Şehir içi ulaşım bilgileri için ilgili şehrin otogar sayfasını inceleyebilirsiniz.
Antalya Kırklareli seyahatinize başlamadan önce, Antalya ve Kırklareli hakkında detaylı bilgilere göz gezdirmeyi unutmayın.
Neden NeredenNereye.com?
NeredenNereye.com, 1999 yılından bu yana kolay online bilet alma, güvenli ödeme sistemi ve bünyesinde yer alan 200’den fazla otobüs firması ile birlikte her zaman ve her yerde yolcularının yanında!
İyi Yolculuklar Dileriz...
Pınarhisar, yüzölçümü 581 km2 olan Pınarhisar ilçesi doğuda Vize, güneyde Lüleburgaz, güneybatıda Babaeski ilçeleri, batı ve kuzeyde Merkez ilçe, kuzeydoğuda da Demirköy ilçesiyle çevrilidir.
İlin orta kesiminde yer alan ilçe topraklarının büyük bölümü alçak bir platodan oluşur. Bu toprakların kuzey kesimini Istranca (Yıldız) Dağları engebelendirir. Bu sıradağlann en yüksek bölümünü oluşturan Mahya Dağı kuzeydoğudaki Demirköy ilçe sınırında 1.031 m’ye erişir. Istranca Dağlan’mn güney yamaçlarından güneydeki Ergene Havzası’na doğru gidildikçe alçalan bu tepelik plato alanından kaynaklanan sular Sulucak, Poyralı ve Kaynarlı dereleri toplar. Bu akarsular ilçe sınırlan dışmda Ergene Irmağı’na katılır. Doğal bitki örtüsü genellikle step görünümündedir.
İlçe ekonomisi tarıma dayanır. Yetiştirilen başlıca bitkisel ürünler buğday, şekerpancarı, ayçiçeği, yulaf ve arpadır. Az miktarda üzüm, baklagiller, elma ve erik de yetiştirilen ilçede hayvancılık önemli bir gelir kaynağıdır, ilçede çok sayıda kıvırcık koyunu yetiştirilir, ilçedeki başlıca sanayi kuruluşlan yem, bitkisel yağ, kireç ve çimento fabrikalandır. Aynca peynir yapımıyla uğraşan birçok mandıra vardır. Eski Istanbul-Edime yolu ile Lüleburgaz’ı Demirköy’e bağlayan karayolu ilçe topraklarından geçer.
1877’de Edime vilayetinin Merkez sancağına bağlı bir kaza olan Pınarhisar daha sonra Edime vilayetinin Kırkkilise (Kırklareli) sancağına bağlı Vize kazasının nahiyelerinden biri haline getirildi. Nahiye merkezinin belediyesi 1909’da kuruldu. Halkının bir bölümü Rumlardan oluşan yöre Balkan Savaşları sırasında Bulgar işgaline uğradı. Temmuz 1920’de başlayan Yunan işgali ise 8 Kasım 1922’de sona erdi. Cumhuriyet dönemi başlarında Kırklareli ilinin Merkez ilçesine bağlı bir bucak olarak yönetilen Pınarhisar 1953’te ilçe oldu. İlçenin güney kesiminde yer alan Pınarhisar kasabası nüfus yitiren bir yerleşmedir. Vize- Kırklareli karayolunun geçtiği kasabadan ayrılan bir yol güneybatıdaki Lüleburgaz yakınlarında D-100 Karayolu’na ve 0-3 Otoyo- lu’na bağlanır. Pınarhisar il merkezi Kırklare- li’ne 25 km uzaklıktadır.
İlçedeki başlıca tarihsel yapı Erenler köyünde yer alan ve 16. yüzyıla ait olduğu sanılan Binoklu Haşan Baba Türbesi’dir. Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Trakya Üniversitesi’ne bağlıdır.
Popüler Firmalar | Fiyat |
---|---|
Pamukkale Turizm | 1250 TL |