Ağrı Kayseri Online Otobüs Bileti
Ağrı Kayseri otobüs bileti, yerel ve ulusal birçok otobüs firması seçeneği ve en uygun fiyatlar ile NeredenNereye.com'da!
Birkaç kolay adımla biletinizi dakikalar içerisinde satın alabilir, hemen yolculuğa başlayabilirsiniz.
Online Otobüs Biletimi Nasıl Alabilirim?
Türkiye'nin her yerine en uygun otobüs biletlerini birkaç adımda kredi kartı veya banka kartınızla satın alabilirsiniz.
Üstelik 12 aya kadar taksit ile ödeme seçeneğiniz de bulunuyor.
Arama motorumuz üzerinden Ağrı Kayseri güzergahı için arama yapın, Ağrı - Kayseri arası sefer düzenleyen otobüs firmaları, tüm sefer saatleri ve fiyatları listelenecektir.
Ardından sizin için en uygun saat ve fiyatlı otobüs biletini kolayca satın alın!
Biletiniz online olarak oluşturulacak, tarafınıza sms ve email yolu ile bilet bilgileriniz gönderilecektir.
Ağrı ve Kayseri Şehirlerinde Ulaşım
Ağrı ve Kayseri şehirlerindeki otogarları, otobüs firmalarının şubelerini ve şube telefonlarını NeredenNereye.com’da bulabilirsiniz.
Şehir içi ulaşım bilgileri için ilgili şehrin otogar sayfasını inceleyebilirsiniz.
Ağrı Kayseri seyahatinize başlamadan önce, Ağrı ve Kayseri hakkında detaylı bilgilere göz gezdirmeyi unutmayın.
Neden NeredenNereye.com?
NeredenNereye.com, 1999 yılından bu yana kolay online bilet alma, güvenli ödeme sistemi ve bünyesinde yer alan 200’den fazla otobüs firması ile birlikte her zaman ve her yerde yolcularının yanında!
İyi Yolculuklar Dileriz...
Ağrı Kayseri otobüs bileti mi aradınız? Ağrı Kayseri otobüs firmaları ve seferleri, en ucuz bilet fiyatları ile burada!
Kent merkezinin 2 km güneybatısmda Asurlar MÖ 2. binyıl başlarında Mazaka adıyla bir ticaret kolonisi kurdu. Kapadokya Krallığı döneminde Mazaka-Eusebeia ya da Eusebeia olarak andan kente Roma imparatoru Tiberius Caesarea adını verdi. BizanslIların Kaisareia ve Arapların da Kayseriyye dediği kentin adı sonraları Kayseri’ye dönüştü. Roma döneminde savunmasız bir kent olan Caesarea Bizans döneminde bir piskoposluk merkeziydi. Ovada bir kale kurulunca halk eski kenti terk ederek yeni kente taşındı.
Kayseri kenti Erciyes Dağı’nın kuzeyinde, Anadolu’nun çeşitli kesimlerini birbirine bağlayan yolların kavşağında yer alır. Ankara’ya demiryoluyla bağlandığı 1927’de sanayisi bir uçak fabrikasıyla sınırlı küçük bir yerleşme olan Kayseri’ye sonraki yıllarda çeşitli devlet yatırımları yapıldı. Bünyan’da inşa edilen hidroelektrik santraldan 1929’da elektrik sağlandı. 1930’larda Sivas üzerinden Samsun’la ve Uluşkışla’yla demiryolu bağlantısı kuruldu. Ülkenin en büyük dokuma tesislerinden biri olan Sümerbank’ın bez fabrikası 1935’te üretime geçti. Kamu yatırımlarıyla sağlanan altyapının tamamlanmasına bağlı olarak ticaretten sağlanan sermayenin sanayiye aktarılması kentte önemli değişiklikler yarattı. 1950’lerin ikinci yarısında kentin batısında küçük bir sanayi bölgesi oluştu. Önceleri dokumacılık ve gıda dallarında yoğunlaşan sanayi, 1970’lerden sonra metal eşya ve makine üretimine yönelerek daha da çeşitlendi. Kırsal alanlardan kentlere yönelik göç hareketleri sonunda 1950’de 65.488 olan kent nüfusu 1960'ta 102.596’ya, 1970’te 160.985’e, 1980’de 281.320’ye, 1990’da 425.776’ya ulaştı, 2000’de de 530 bini aştı. Bu hızlı büyüme karşısmda yönetsel ve kentsel hizmetlerin yerine getirilmesi amacıyla 1988’de yasal bir düzenleme yapılarak Merkez ilçe sınırlan içinde Kocasinan ve Melikgazi ilçeleri kuruldu. Bu ilçelerin merkezlerinde oluşturulan ilçe belediyeleri de aynı yıl kurulan Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlandı. Kayseri, Ankara ve Konya’dan sonra İç Anadolu’nun üçüncü, Türkiye’nin de 11. büyük kentidir.