Adana Karaman Online Otobüs Bileti
Adana Karaman otobüs bileti, yerel ve ulusal birçok otobüs firması seçeneği ve en uygun fiyatlar ile NeredenNereye.com'da!
Birkaç kolay adımla biletinizi dakikalar içerisinde satın alabilir, hemen yolculuğa başlayabilirsiniz.
Online Otobüs Biletimi Nasıl Alabilirim?
Türkiye'nin her yerine en uygun otobüs biletlerini birkaç adımda kredi kartı veya banka kartınızla satın alabilirsiniz.
Üstelik 12 aya kadar taksit ile ödeme seçeneğiniz de bulunuyor.
Arama motorumuz üzerinden Adana Karaman güzergahı için arama yapın, Adana - Karaman arası sefer düzenleyen otobüs firmaları, tüm sefer saatleri ve fiyatları listelenecektir.
Ardından sizin için en uygun saat ve fiyatlı otobüs biletini kolayca satın alın!
Biletiniz online olarak oluşturulacak, tarafınıza sms ve email yolu ile bilet bilgileriniz gönderilecektir.
Adana ve Karaman Şehirlerinde Ulaşım
Adana ve Karaman şehirlerindeki otogarları, otobüs firmalarının şubelerini ve şube telefonlarını NeredenNereye.com’da bulabilirsiniz.
Şehir içi ulaşım bilgileri için ilgili şehrin otogar sayfasını inceleyebilirsiniz.
Adana Karaman seyahatinize başlamadan önce, Adana ve Karaman hakkında detaylı bilgilere göz gezdirmeyi unutmayın.
Neden NeredenNereye.com?
NeredenNereye.com, 1999 yılından bu yana kolay online bilet alma, güvenli ödeme sistemi ve bünyesinde yer alan 200’den fazla otobüs firması ile birlikte her zaman ve her yerde yolcularının yanında!
İyi Yolculuklar Dileriz...
Adana Karaman otobüs bileti mi aradınız? Adana Karaman otobüs firmaları ve seferleri, en ucuz bilet fiyatları ile burada!
Karaman ili topraklan genellikle dağlık ve engebeli alanlardan oluşur. Yüzölçümü 9.163 km2 olan Karaman ili batı, kuzey ve doğuda Konya, güneydoğu ve güneyde İçel, güneybatıda da Antalya illeriyle çevrilidir. Karaman Türkiye’nin 70. ilidir.
Farklı havzalara su gönderen alanlarından oluşan il toprakları kuzey kesimi dışında dağlık ve engebelidir. Güney kesimde Orta Toroslar’a bağlı dağ dizileri yer alır. Bunlardan baş- lıcası Oyuklu Dağı’dır (2.427 m). Bolkar Dağları’nın batı uzantdan ilin güneydoğu kesimine sokulur. Güneybatı kesimi Batı ve Orta Toroslar’ı birbirinden ayıran Taşeli Platosu’nun üstündedir. Buradaki Yunt Dağı’nın doruğu 2.227 m’ye ulaşır. Batı kesimi Ozyurt Dağı (2.481 m) engebelendirir. Kuzeybatı kesimdeki Karadağ (2.288 m) sönmüş bir yanardağ konisidir. İlin kuzey ve kuzeydoğusundaki topraklar orta yükseklikteki geniş dalgalı düzlüklerden oluşur. Konya Ovası’nın güney bölümü ilin kuzeyine doğru sokulur. Bu kesim Karaman Ovası olarak da adlandırılır.
İlin kuzeydoğu kesimindeki düzlükler Ereğli Ovasfmn bir bölümüdür. İlin kuzey ve doğusundan kaynaklanan sulan toplayan küçük ve cılız akarsular Konya Ovası’nda sona erer. Yazın tümüyle kuruyan bu akarsuların başlıcaları Kocadere ve Deliçay’dır. Batı ve güneybatı kesimden kaynaklanan sular Göksu aracılığıyla Akdeniz’e ulaşır.
Taşeli Platosu’ndaki güneybatı kesimde karstik yüzey şekillerinin ilginç örneklerine rastlanır. Bunlardan biri Ermenek kentindeki Maraspoli Mağarası’dır. İldeki başlıca doğal göl kuzeydeki Acıgöl, başlıca yapay göller ise Ayrancı ve Gödet baraj gölleridir. Ereğli Ovası’mn alçak kesimlerinde yer alan ve sığ bir su birikintisi olan Akgöl’ün bazı bölümleri il sınırları içinde kalır.
Karaman’ın orta, kuzey ve doğu kesimleri İç Anadolu Bölgesi’nde görülen karasal iklimin etkisi altındadır. Bu kesimler Türkiye’nin en kurak yöreleri arasmda yer alırken, ilin Hadım Göksuyu ve Ermenek Göksuyu vadileri aracılığıyla Akdeniz ikliminden etkilenen güneybatı kesimi daha fazla yağış alır. Bu kesimde Akdeniz ikliminin tanıtıcı bitkisi zeytinler geniş alanlar kaplar. Karaman kentinde yazlar sıcak ve kurak, kışlar da soğuk ve kar yağışlı geçer. İl merkezinde ölçülen en düşük hava sıcaklığı -26,8°C (26 Ocak 1964), en yüksek hava sıcaklığı da 38,7°C’dir (17 Ağustos 1964). Bölgenin en az yağış alan bölümünde yer alan kentte yıllık ortalama yağış miktarı 343 mm’dir.
Popüler Firmalar | Fiyat |
---|---|
Metro Turizm | 500 TL |
Kontur | 550 TL |